Nis

Türk milletinin millî iradesini temsil eden Türkiye Büyük Millet Meclisinin açıldığı gün olan , Atatürk'ün tüm çocuklara armağan ettiği 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı okulumuzda coşkuyla kutlandı.

Şbt

Sınıfların Code.Org Oturum Açma Sayfaları. Sınıfınızı seçerek Code.org sınıf oturum açma sayfasına ulaşabilirsiniz.

Ekm

Okulumuzda 1. dönemde yapılacak sınav takvimi hazırlandı.

Ekm

Millî Eğitim Bakanlığınca, resmî ve özel ortaokul ile liselerde okul genelinde yapılacak yazılı sınavlara yönelik örnek soru kitapçıkları ve açıklamalar yayımlandı.

2023 - 2024 Eğitim Öğretim Yılı 15 Temmuz E Dergi

Tem

2023 LGS SINAV SONUÇLARINA GÖRE OKULUMUZDAN MEZUN OLANÖĞRENCİLERDEN 16 FEN LİSESİ, 14 ŞEYH İSA ANADOLU LİSESİ VE ÇEŞİTLİ ANADOLU VE MESLEK LİSELERİNİ KAZANMIŞLARDIR.

2023 LGS TÜRKİYE ŞAMPİYONU OKULUMUZ ÖĞRENCİSİ GÜLBEN KARA'YI TEBRİK EDİYORUZ.

Okulumuzun E Dergisi Yayımlanmıştır.

Nis

TBMM'nin açılışının 103'üncü yıldönümü okulumuzda çoşkuyla kutlandı.

Nis

Manisa gençlik spor il müdürlüğünce düzenlenen korfbol turnuvasında okulumuz korfball takımı il birincisi...

Nis

FEN LİSESİNE MOTİVASYON GEZİSİ İLE ÖĞRENCİLERİMİZİN LGS STRESİNİ AZALTTILAR.

Mrt

Milli Eğitim Bakanlığı tarafından ilan edilen İngilizce Seferberliği doğrultusunda, Manisa İl Milli Eğitim Müdürlüğü Ar-Ge birimi tarafından oluşturulan “Manisa’da Her Yerde İngilizce Projesi” kapsamında düzenlenen “Manisa Scores in Kahoot Bilgi Yarışmasının” Akhisar etabı 22-23-24 Mart tarihlerinde Zeynep Gülin Öngör Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde gerçekleştirildi.Akhisar İlçe Milli Eğitim Müdürü Süleyman Erdem ve İlçe Milli Eğitim Şube Müdürlerinin katılımlarıyla gerçekleşen yarışmalarda OKLUMUZ

6. Sınıflarda Birinci Mehmet Keskinoğlu Ortaokulu,

7. Sınıflarda Üçüncü Mehmet Keskinoğlu Ortaokulu oldu.

Üstün başarı göstererek Manisa il finaline katılmaya hak kazanan ilçe şampiyonu; Mehmet Keskinoğlu Ortaokulu  oldu.

Ock

okul öncesi eğitim yaygınlaştırıldı

Ock

2022-2023 Eğitim öğretim yılı 1. Dönem karnelerimizi öğrencilerimize dağıttık.Sınıf düzeylerinde dereceye giren öğrencilerimizi ödüllendirdik.

Ara

Değerli iş insanı Mehmet Keskinoğlu ; 28 Aralık 2022 Tarihinde okulumuza ziyarette bulunmuştur. Okulumuza değer verip ziyaret ettiği ve katkıları için kendilerine teşekkür ederiz.