Kas

24 Kasım öğretmenler gününe yönelik yapılan kros yarışmalarında okulumuz pek çok derece elde etmiştir

Kas

Akhisar'ın Gururu; Tübitak 2204-B Ortaokullar Arası Proje Yarışmasında Türkçe alanında Ahmet Mete DOĞRU Türkiye 3.sü Oldu .

Ekm

29 Ekim Cumhuryet bayramını okulumuzda veli, öğretmen ve öğrenci katılımıyla coşkuyla kutladık

Ekm

2022-2023 EĞİTİM ÖĞRETİM MEHMET KESKİNOĞLU ORTAOKULU OKUL AİLE BİRLLİĞİ GENEL KURUL TOPLANTISI 13/10/2022 PERŞEMBE GÜNÜ OKULUMUZDA YAPILACAKTIR. HER ZAMAN YANIMIZDA OLAN , EN ÖNEMLİ PAYDAŞIMIZ VELİLERİMİZİN KATILIMLARINI BEKLİYORUZ

Okulumuzda peyzaj çalışması.

Bayramınız kutlu olsun

Haz

LGS TERCİH VE YERLEŞTİRME İŞLEMLERİ 04 TEMMUZ 2022 PAZARTESİ GÜNÜ AŞAĞIDAKİ YERLEŞTİRME TAKVİMİNE GÖRE YAPILACAKTIR. REHBER ÖĞRETMENLERİMİZ EBA7ZOOM ÜZERİNDEN TERCİH DANIŞMANLIĞI YAPACAKTIR.

Haz

17 Haziran Cuma Günü karne töreni ile eğitim ve öğretim yılını tamamladık.

Haz

SU KAŞİFİ PROJESİ KAPSAMINDA OKULUMUZ "SON DAMLA" EKİBİ İZMİR'DE YAPILACAK FİNALDE İLK BEŞ OKUL İÇERİSİNE GİRDİ.

May

Çevrimdışı Zamanlar Bizi Hayata Bağlar Projesi kapsamında okulumuzda sınıflar arası turnuvalar yapıldı.

Nis

Pandemi nedeniyle iki sene aradan sonra 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını coşkuyla kutladık.

Nis

2022 BURSLULUK SINAVI BAŞVURULARI 21 NİSAN 13 MAYIS TARİHLERİ ARASINDA YAPILACAKTIR.

DOLDURULMASI GEREKEN EK-1 BELGESİ İÇİN TIKLAYINIZ

2022 YILI İÇİN FERT BAŞINA GELİR: 18.160,00 TL.

BUSLULUK SUNUSU İÇİN TIKLAYINIZ