1. DÖNEM 1. VE 2. SINAV TAKVİMİ

Okulumuzda 1. dönemde yapılacak sınav takvimi hazırlandı.

Buna göre;

1. Dönem 1. Sınavları 30 Ekim 2023 ile 03 Kasım 2023 tarihleri arasında yapılacaktır.

1. Dönem 2. sınavlar ise 26-29 Aralık 2023 tarihleri arasında yapılacaktır.

2. ortak sınavlarda 6. sınıflarda Türkçe ve Matematik derslerinde Türkiye geneli merkezi sınav yapılacak, 7. sınıflarda ise Türkçe dersinden Manisa geneli ortak sınav yapılacaktır. Diğer derslerde ise okul geneli ortak sınav yapılacaktır.

Ortak sınavlar Türkçe, Matematik, Fen Bilimleri, İnkilap Tarihi, İngilizce ve Din Kültürü derslerinden olacaktır. 5. sınıflarda, seçmeli derslerde ve uygulamalı derslerde (Görsel Sanatlar, Müzik, Beden Eğitimi, Teknoloji Tasarım, Bilişim teknolojileri) ortak sınav yapılmayacak olup, sınav tarihleri ders öğretmenleri tarafından e-okuldan ilan edilecektir.

1. DÖNEM 1.YAZILI SINAV PROGRAMI İÇİN TIKLAYINIZ.

1. DÖNEM 2.YAZILI SINAV PROGRAMI İÇİN TIKLAYINIZ.

Yayın: 12.10.2023 - Güncelleme: 12.10.2023 22:40 - Görüntülenme: 1330