Okulmuz 6. sınıf öğrencileri Akhisar şampiyonu. “Manisa Scores in Kahoot Bilgi Yarışmasında” Üstün başarı göstererek Manisa il finaline katılmaya hak kazanan ilçe şampiyonu; Mehmet Keskinoğlu Ortaokulu oldu.

Milli Eğitim Bakanlığı tarafından ilan edilen İngilizce Seferberliği doğrultusunda, Manisa İl Milli Eğitim Müdürlüğü Ar-Ge birimi tarafından oluşturulan “Manisa’da Her Yerde İngilizce Projesi” kapsamında düzenlenen “Manisa Scores in Kahoot Bilgi Yarışmasının” Akhisar etabı 22-23-24 Mart tarihlerinde Zeynep Gülin Öngör Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde gerçekleştirildi.Akhisar İlçe Milli Eğitim Müdürü Süleyman Erdem ve İlçe Milli Eğitim Şube Müdürlerinin katılımlarıyla gerçekleşen yarışmalarda OKLUMUZ

6. Sınıflarda Birinci Mehmet Keskinoğlu Ortaokulu,

7. Sınıflarda Üçüncü Mehmet Keskinoğlu Ortaokulu oldu.

Üstün başarı göstererek Manisa il finaline katılmaya hak kazanan ilçe şampiyonu; Mehmet Keskinoğlu Ortaokulu  oldu.

Akhisar İlçe Milli Eğitim Müdürü Süleyman Erdem ve İlçe Milli Eğitim Şube Müdürlerinin katılımlarıyla gerçekleşen yarışmalarda;

6. Sınıflarda Birinci Mehmet Keskinoğlu Ortaokulu,

İkinci Hilaliye Kız imam Hatip Ortaokulu

Üçüncü Atatürk Ortaokulu oldu.

7. Sınıflarda Birinci Ali Şefik Ortaokulu

İkinci Şehit Serdar Denizer İmam Hatip Ortaokulu

Üçüncü Mehmet Keskinoğlu Ortaokulu oldu.

Üstün başarı göstererek Manisa il finaline katılmaya hak kazanan ilçe şampiyonları; Mehmet Keskinoğlu Ortaokulu ve Ali Şefik Ortaokulu oldu.

Yarışmada dereceye giren öğrencilere ödülleri İlçe Milli Eğitim Müdürü Süleyman Erdem ve İlçe Milli Eğitim Şube Müdürleri tarafından verildi.

30-03-202330-03-202330-03-202330-03-2023

30-03-202330-03-2023