MANİSA / AKHİSAR - Mehmet Keskinoğlu Ortaokulu

2020 -2021 Eğitim Öğretim Yılı İkinci Döneminde Sınavlara Dair Merak Edilenler

May

Sigara bağımlılarının büyük çoğunluğu sigarayı bırakmak ister ya da bırakmayı düşünür. Eğer siz de bu kişilerden biriyseniz fakat bırakamayacağınız düşünüyorsanız, merak etmeyin sigarayı bırakabilirsiniz..

Nis

2021 YILI SINAVLA ÖĞRENCİ ALACAK ORTAÖĞRETİM KURUMLARINA İLİŞKİN MERKEZİ SINAVDA SORU SORULACAK DERSLERE AİT KONU, KAZANIM VE AÇIKLAMALAR

Nis

06 Haziran 2021 Pazar günü birinci oturumu 09.30'da, ikinci oturum 11.30'da başlayacak olan LGS Sınavu kılavuzu yayınlandı.

Eyl

Öğrencide pozitif vaka çıkması durumunda yapılacaklar ile bilgilendirme rehberleri.

Arama Sonuçları

Site Bağlantıları ile Web Sonucu

Akhisar'da bulunan Fen Lisesi, Anadolu Liseleri, Meslek Liseleri ve Anadolu İmam Hatip Liselerinin  internet siteleri aşağıda listelenmiş olup, okullar  ve bölümleri hakkında bilgi edinilebilir.

Nis

Milli Eğitim BakanlığıBursluluk sınavının 5 EYLÜL 2020 tarihinde yapılacağını açıkladı.

Nis

Coronavirüs nedeniyle okulların tatil edilmeinden dolayı Milli Eğitim Bakanlığı Eğitim Teknolojileri Genel Müdürlüğü tarafından hazırlanan EBA CANLI DERS uygulaması 14/04/2020 tarihi itibarıyla başladı.

May

Okulumuz 5.sınıf öğrencisi Salih KOCATAŞ MANEP 2023 projeleri kapsamında yapılan "Şehrim Benim Evim" Projesinde Manisa Ortaokullar arsında 3. oldu. Öğrencimizi ve hazırlayan öğretmenlerimizi tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyoruz.

Mrt

Milli Eğitim Bakanlığı LGS sınavında soruların 1. dönem konularını kapsadığını açıkladı.

Nis

Salgın hastalık döneminde psikolojik sağlamlığımızı korumak, gençler için bilglendirme rehberi

Mrt

Manisa Milli Eğitim Müdürlüğü Manisa Her Yerde Okuyor Projesi kapsamında #manisaevdeokuyor etkinliği

Mrt

Okulumuzda küresel ölçekli Koranavirüs salgını tehdidine karşı dezenfeksiyon çalışmaları başlamıştır. Okulumuzun tuvaletleri, koridorları, merdivenleri ve sınıfları rutin olarak dezenfekte edilmektedir.

Mrt

Okulumuzda 12 Mart İstiklal Marşı'nın Kabulü Ve M. Akif Ersoy'u Anma Günü Kutlama Programını gerçekleştirdik. Programın hazırlanmasında emeği geçen öğretmenlerimize ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.