MANİSA / AKHİSAR - Mehmet Keskinoğlu Ortaokulu

Okulumuzda Dünya Kadınlar Günü Etkinliği Yapıldı.

Ock

Manisa Her Yerde Okuyor Projesi kapsamaında İlçe Milli Eğitim Müdürü Süleyman MERMER okulumuzu ziyaret etti.

Kas

Mangala turnuvasında 7/B sınıfından öğrencimiz 3. oldu. Emeği geçen öğretmenlerimizi ve öğrencimizi tebrik ediyoruz.

Kas

Öğrenci , veli ve öğretmenlerimizin katılımıyla 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı okulumuzda coşkuyla kutlandı.

Günün anlam ve önemine yönelik olarak öğrenciler  şiirler okudu. Okul koromuz hazırladıkları şarkıları seslendirdi. Öğrencilerimiz Orotoryo ve skeç etkinliklerini gerçekleştirdiler.

Ekm

8: sınıf öğrencilerimize fen lisesini tanıtmak, öğrencilere motivasyon kazandırmak amacıyla Akhisar Fen Lisesine gezi düzenledik. Okulumuz mezunu olup Akhisar Fen Lisesinde okuyan öğrencilerle öğrencilerimizi buluşturduk. Fen Lisesi okul idaresi ve rehber öğretmeni öğrencilerimize yakın ilgi ve alaka gösterdi. Kendilerine teşekkür ediyoruz. Gezi öğrencilerimiz açısından oldukça yararlı geçti.

Kas

Geniş bir katılımla Mehmet Keskinoğlu Orta Okulu olarak 29 Ekim Cumhuriyet Bayramını coşkuyla kutladık.

19 Mayıs Atatürk´ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı Okulumuzda coşkuyla kutlandı.