Mrt

Manisa Okul Sporları yüzma branşında okulumuz 8. sınıf öğrencisi Emirhan EROĞLU üç katogoride Manisa il birincisi oldu.

Mrt

Manisa'yı temsilen Antalya'da düzenlenen müsabakada şampıyon olarak Eskişehir'de yapılacak Türkiye finaline girmeye hak kazandık.

Mrt

Okulumuzda 2. dönem itibarıyla belirlenen kriterlerine göre her ayın sınıfları belirlenecektir.

Mrt

Deprem Haftası kapsamında Türkiye'deki tüm tüm okullarla birlikte 4 Mart'ta "Deprem Anı ve Tahliye Tatbikatı" yapıldı

Kas

İlçe Orman Müdürlüğünün "Doğa Koruma, Biyolojik Çeşitlilik, Biyo Kaçakçılık ve Sokak Hayvanları" konularında düzenlemiş olduğu etkinlik okulumuzda uygulandı.

Kas

Eyl

OKULUMUZ KÜTÜPHANESİNİ ZENGİNLEŞTİRMEK İÇİN KİTAP TOPLAMA KAMPANYASI DÜZENLENMİŞTİR.

Haz

LGS TERCİH VE YERLEŞTİRME İŞLEMLERİ 05 TEMMUZ 2021 PAZARTESİ GÜNÜ AŞAĞIDAKİ YERLEŞTİRME TAKVİMİNE GÖRE YAPILACAKTIR. LGS TERCİH DANIŞMANLI HİZMETLERİ EBA / ZOOM ÜZERİNDEN PROGRAMA GÖRE YAPILACAKTIR.

Haz

06 Haziran 2021 tarihinde yapılacak LGS sınavında dikkat edilecek hususlar ve sınav salonların bulundukları sınıflar ve katları