icerikler/listele_tarihce.html

2011 yılında İl Özel idaresine ait Mustafa Sabiha Göldelioğlu İlköğretim Okulu Bahçesine Akhisarlı İşadamı Mehmet KESKİNOĞLU'nun katkılarıyla İl Özel İdaresi tarafından yaptırılmıştır. Bahçe düzenlemesi ve ihata duvarları Akhisar Belediyesi tarafından gerçekleştirilmiştir. Okulun temeli 1 Mart 2009 tarihinde atılmıştır. Ancak inşaat aşamasında yaşanan olumsuzluklar sebebiyle okul inşaatı uzun süre durmuş ve Okulumuz 2011-2012 eğitim öğretim yılında faaliyete geçebilmiştir. Öncelikle yeni bir okul olarak düşünülen okula kurucu müdür olarak Hakan ÖZKAN görevlendirilmiş ve öğretmen atamaları gerçekleştirilmiş ve dönemin Kaymakamı Mustafa ÇEK'in gayreti ve İl Milli Eğitim Müdürü Aziz ERSOY'un direktifleriyle kısa bir süre sonra Mustafa Sabiha Göldelioğlu İlköğretim Okulu, Anaokuluna dönüştürülerek, Mustafa Sabiha Göldelioğlu İlköğretim Okulu öğretmen ve öğrencileriyle Mehmet Keskinoğlu ilköğretim Okuluna aktarılmış olup, okul müdürlüğüne Güngör EGE atanmıştır.

2012 yılından itibaren 4+4+4 modeline geçildiğinden bir süre ilköğretim okulu olarak faaliyet gösteren okulumuzda sabahtan ilkokul, öğleden sonra ortaokul öğrencilerimiz eğitimlerine devam emişlerdir.

2014-2015 eğitim öğretim yılından itibaren okulların dönüşümü sebebiyle okulumuz ortaokula dönüştürülmüş ve okul müdürlüğünü Mehmet ÖZGEN'nin yaptığı Mehmet Keskinoğlu Ortaokulu 2 müdür yardımcısı, 46 öğretmen, 1 memur, 1 Güvenlik Görevlisi, 2 İŞKUR Yardımcı Personel ve 799 öğrenci ile eğitim öğretimini sürdürmektedir.

Kuruluşundan bugüne Mehmet Keskinoğlu Ortaokulu'nda görev yapan Okul Müdürleri

Aşağıda listelenmiştir:

1-      Hakan ÖZKAN                              2011-2012                Okul Müdürü

2-     Güngör EGE                                  2012-2014                Okul Müdürü

3-     Erdem KULELİ                               2014-2015                Okul Müdürü

4-     Güngör EGE                                  2015-2019                Okul Müdürü

Yayın: 20.11.2019 - Güncelleme: 15.04.2020 09:55 - Görüntülenme: 1197